Verhuur praktijkruimte

Wij verhuren een volledig ingerichte praktijkruimte in ons pand. De praktijkruimte is voor zelfstandige ondernemers die zich in een moderne praktijk willen vestigen. In onze praktijk zijn al diverse professionele therapeuten/behandelaars werkzaam.
De praktijkruimte

Behandel- en praktijkruimte van 16/18 m2. De ruimte is geschikt voor fysiotherapie-mensendieck en andere paramedische beroepen.Tevens ook geschikt voor acupuncturisten,osteopathen en andere alternatieve geneeswijzers, podologen, pedicuren, dietisten, masseurs ed. Ook als spreekkamer te gebruiken. De ruimte kan ingericht worden verhuurd met behandeltafel-bureau-tafel-stoelen. Mogelijkheid tot gebruik oefenzaal / fitnessruimte in overleg.

De kosten

Mogelijkheid van huur vanaf 1 dagdeel (4 uur aaneengesloten)per week.

1 dagdeel per week - 180,00 per maand
2 dagdelen per week - 320,00 per maand
3 dagdelen per week - 400,00 per maand

Huren van meer dagdelen op aanvraag.

Andere huur mogelijkheden zijn:
Huren los per uur - 15,00
Huren van een gehele dag van 10 uur - 125,00

Prijs is incl. BTW en incl. G/W/L, WIFI, schoonmaak, keukenfaciliteiten.

Tevens te huur zelfstandige ruimte/praktijkruimte te huur van 36 m2 incl. pantry en toilet (zie foto's met indeling ruimte).
De ruimte is geschikt voor hierboven vermelde disciplines; echter ook voor kinderfysiotherapie en trainingsruimte voor kleine groepen zoals Yoga/meditatie. de ruimte kan in tweeen geplitst worden door een flexibele geluids-isolerende wand, waardoor er wachtkamer/behandelkamer gecreeerd kan worden. De ruimte kan ingericht worden met behandeltafel/bureau/stoelen. Mogelijkheid tot gebruik oefenzaal/fitnessruimte in overleg.

Mogelijkheid van huur vanaf 1 dagdeel ( 4 uur aaneengesloten) per week.

1 dagdeel per week - 240,00 per maand
2 dagdelen per week - 400,00 per maand
3 dagdelen per week - 480,00 per maand

Huren van meer dagdelen op aanvraag

Andere huur mogelijkheden zijn:
Huren los per uur - 20,00
Huren van gehele dag van 10 uur 175,00

Prijs is inclusief G/W/L, Wifi, schoonmaak, keukenfaciliteiten.

De locatie

De locatie is gesitueerd aan de rand van Haarlem (Oost),nabij uitvalswegen N200-A9 en beschikt over voldoende gratis parkeer mogelijkheid.

Altijd al iets voor je zelf willen beginnen? Huren zonder hoge investeringen,zonder wurg huurcontracten en hoge borgsommen! Dan is huren van deze behandel-en praktijkruimte de oplossing!Onze huidige huurders
PULZZZ - Ontharen met IPL
Als erkende specialisten op het gebied van definitief ontharen en laser ontharen heeft Pulzzz zich volledig gericht op het snel, pijnloos en langdurig ontharen met de IPL technologie. De collega’s in onze vestiging hebben allemaal een gedegen opleiding genoten, zodat u bij hen volkomen in goede handen bent. Pulzzz houdt de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van permanent ontharen goed in de gaten, zodat zij waar mogelijk en wenselijk kunnen blijven innoveren en vernieuwen om aan de vraag in de markt tegemoet te komen.

www.pulzzz.nl

Active Health
Active Health artsen Plus maakt deel uit van de Active Health Group. De Active Health Group is dé partner op het gebied van gezondheid. Het verkrijgen en behouden van gezondheid binnen organisaties is ons voornaamste streven. Naast Active Health artsen Plus bestaat de Active Health Group uit een arbodienst (Arbo Active), een vitaliteitsbedrijf (All Active) en een volledig ingericht medisch keuringsbedrijf (Active Medical Check).

www.activehealth.nl

Love 4 Skin
Melanie ter Averst is eigenaresse/schoonheidspecialiste van Love 4 Skin.

Na ruim 18 jaar ervaring in de beautybranche, bracht mijn liefde voor de huid en hoe die te verbeteren, mij ertoe een eigen salon te beginnen. Onder mijn deskundige handen krijgt u persoonlijke aandacht en adviezen voor een betere, gezonde en stralende huid. Kwaliteit – met een vakkundig onderbouwd advies - voor een betaalbare prijs. Bij Love 4 Skin in Haarlem komt u helemaal tot rust, even weg van het hectische leven van alledag. Om dit te kunnen realiseren werk ik met het professionele merk Decléor, een gerenommeerd Frans merk dat – met fantastisch resultaat - al 40 jaar onderzoek doet naar huidverbetering.

Nieuwsgierig geworden? Maak snel een afspraak voor een gratis huidanalyse bij Love 4 Skin.

melanie.love4skin@gmail.com of 06-36183385

www.love4skin.nl

Logopedie
De praktijk is een all-round praktijk met verscheidene specialisaties.
Er is een stottertherapeut binnen de praktijk werkzaam, die zowel kinderen als volwassenen ziet.

Kinderen in de leeftijd van 0-18 jaar kunnen bij ons terecht op het gebied van stem, spraak, taal en gehoor.

Binnen de praktijk is er een therapeute werkzaam die gespecialiseerd is in het behandelen van jonge kinderen die niet of nauwelijks spreken, zij maakt in de behandeling gebruik van het Hanen ouderprogramma® en de daarbij behorende hanenprincipes.

Daarnaast is de praktijk gespecialiseerd in verworven neurologische stoornissen. Volwassenen kunnen terecht voor stem-, spraak- en taalproblemen. Wij zijn aangesloten bij het Parkinsonnet en gespecialiseerd in het behandelen en begeleiden van mensen met de ziekte van Parkinson of parkinsonisme.

Voor al uw vragen of logopedische hulp kunt u bij de praktijk terecht.
Er wordt logopedie op maat gegeven. Voor elke hulpvraag wordt een passende behandeling gezocht. Naast de behandelingen in de praktijk bestaat de mogelijkheid tot aan-huis-behandeling, indien reizen naar de praktijk op medische gronden niet meer mogelijk is.

www.haarlemlogopedie.nl

Matthijsen Sportmassage
Mijn naam is Stefan Matthijsen, ik woon in Haarlem en ben sinds februari 2018 gediplomeerd NGS sportmasseur.

Na 26 jaar te hebben gewerkt in de reiswereld, besloot ik in 2016 om mijn passie voor sport en interesse in blessurepreventie te volgen. Van mijn 16e tot mijn 25e heb ik op hoog niveau voetbal gespeeld, maar door blessures was ik genoodzaakt te stoppen. Door mijn blessures heb ik heel veel tijd bij fysiotherapeuten doorgebracht en daar is mijn interesse blessurepreventie en het menselijk lichaam ontstaan. Sinds het behalen van mijn diploma's sportmassage, triggerpoint en stoelmassage, was ik actief bij diverse sportevenementen, waaronder de 24-uursrace Cycling Zandvoort en de Haarlemmermeer Run. En inmiddels beschik ik over een praktijkruimte bij Fysiotherapie Trias aan de Amsterdamsevaart in Haarlem.

Sportmassage is echter niet alleen voor sporters bedoeld. Ook niet-sporters hebben baat bij deze vorm van massage. In mijn praktijk behandel ik veel cliënten met werk en stress gerelateerde klachten. Daarnaast verzorg ik ook stoelmassages bij bedrijven.

Tot ziens in mijn praktijk!

Stefan Matthijsen

Stefan Matthijsen

T. 06 53532963

E. matthijsen72@gmail.com

W. www.matthijsensportmassage.nl

TOP2TOE4YOU
Als natuurgeneeskundig therapeut ondersteun ik jou bij het weer in balans brengen van lichaam en geest. Dit door verschillende methodes in te zetten en zo het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam te stimuleren. De natuur als medicijn! Tevens gaan we aan de slag met een stukje bewustwording en kijken we naar de oorzaak van de klacht.

De methodes die ik gebruik zijn o.a. voetreflextherapie, verschillende massagetechnieken, voedingsadvies, coaching en het inzetten van natuurlijke producten. Wil je samen kijken hoe we jouw lichaam en geest weer gezond en vitaal krijgen? Neem dan vandaag nog contact met mij op.

TOP2TOE4YOU

Vriendelijke groet,
Bonny Carton

06-29774835
info@top2toe4you.com
www.top2toe4you.com


Altijd al iets voor je zelf willen beginnen? Huren zonder hoge investeringen, zonder wurg huurcontracten en hoge borgsommen!
Dan is huren van deze behandel-en praktijkruimte de oplossing!