Verhuur praktijkruimte


Wij verhuren een volledig ingerichte praktijkruimte in ons pand. De praktijkruimte is voor zelfstandige ondernemers die zich in een moderne praktijk willen vestigen. In onze praktijk zijn al diverse professionele therapeuten/behandelaars werkzaam.De ruimte


De ruimte is geschikt voor fysiotherapie-mensendieck en andere paramedische beroepen. Tevens ook geschikt voor acupuncturisten,osteopathen en andere alternatieve geneeswijzers,podologen,pedicuren,dietisten, masseursed.
De ruimte wordt ingericht verhuurd met behandeltafel-bureau-tafel-stoelen.


Praktijkruimte kan gehuurd worden inclusief hoog-laag behandeltafel. Mogelijkheid van huur vanaf 1 dagdeel (=4 aan eengesloten uren ) per week.


De kosten


Mogelijkheid van huur vanaf 1 dagdeel (4 uur)per week

1 dagdeel per week € 120,00 per maand
2 dagdelen per week € 200,00 per maand
3 dagdelen per week € 260,00 per maand
4 dagdelen per week € 300,00 per maand
5 dagdelen per week € 330,00 permaand

Gereduceerde huurprijs bij huren van meerdere dagdelen.
1 los dagdeel € 35,00
Prijs is inclusief BTW en inclusief Gas-Water-Electra-schoonmaak en keukenfaciliteiten.

Vanaf jan. 2018 zelfstandige ruimte/praktijkruimte te huur van 36 m2 incl. pantry en toilet. ( zie foto's met indeling ruimte ) De ruimte is geschikt voor hierboven vermelde disciplines; echter ook voor kinderfysiotherapie en trainingsruimte voor kleine groepen zoals Yoga/meditatie. De ruimte kan in tweeën geplitst worden door een flexibele geluids-isolerende wand, waardoor er een wachtkamer/behandelkamer gecreeerd kan worden. De ruimte kan ingericht worden met behandeltafel/bureau/stoelen. Mogelijkheid tot gebruik oefenzaal/fitnessruimte in overleg.

Mogelijkheid van huur vanaf 1 dagdeel ( 4 uur aaneengesloten) per week.

1 dagdeel per week € 150,00 per maand
2 dagdelen perweek € 225,00 per maand

Gereduceerde prijs bij huren van meerdere dagdelen.
1 los dagdeel € 50,00
Prijs is inclusief G/W/L,Wifi, schoonmaak, keukenfasciliteiten.


De locatie


De locatie is gesitueerd aan de rand van Haarlem (Oost),nabij uitvalswegen N200-A9 en beschikt over voldoende vrij parkeer mogelijkheid.Onze huidige huurders


PULZZZ - Ontharen met IPL
Als erkende specialisten op het gebied van definitief ontharen en laser ontharen heeft Pulzzz zich volledig gericht op het snel, pijnloos en langdurig ontharen met de IPL technologie. De collega’s in onze vestiging hebben allemaal een gedegen opleiding genoten, zodat u bij hen volkomen in goede handen bent. Pulzzz houdt de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van permanent ontharen goed in de gaten, zodat zij waar mogelijk en wenselijk kunnen blijven innoveren en vernieuwen om aan de vraag in de markt tegemoet te komen.

www.pulzzz.nl

Active Health
Active Health artsen Plus maakt deel uit van de Active Health Group. De Active Health Group is dé partner op het gebied van gezondheid. Het verkrijgen en behouden van gezondheid binnen organisaties is ons voornaamste streven. Naast Active Health artsen Plus bestaat de Active Health Group uit een arbodienst (Arbo Active), een vitaliteitsbedrijf (All Active) en een volledig ingericht medisch keuringsbedrijf (Active Medical Check).

www.activehealth.nl

Love 4 Skin
Melanie ter Averst is eigenaresse/schoonheidspecialiste van Love 4 Skin.

Na ruim 18 jaar ervaring in de beautybranche, bracht mijn liefde voor de huid en hoe die te verbeteren, mij ertoe een eigen salon te beginnen. Onder mijn deskundige handen krijgt u persoonlijke aandacht en adviezen voor een betere, gezonde en stralende huid. Kwaliteit – met een vakkundig onderbouwd advies - voor een betaalbare prijs. Bij Love 4 Skin in Haarlem komt u helemaal tot rust, even weg van het hectische leven van alledag. Om dit te kunnen realiseren werk ik met het professionele merk Decléor, een gerenommeerd Frans merk dat – met fantastisch resultaat - al 40 jaar onderzoek doet naar huidverbetering.

Nieuwsgierig geworden? Maak snel een afspraak voor een gratis huidanalyse bij Love 4 Skin.

melanie.love4skin@gmail.com of 06-36183385

www.love4skin.nl

Logopedie
De praktijk is een all-round praktijk met verscheidene specialisaties.
Er is een stottertherapeut binnen de praktijk werkzaam, die zowel kinderen als volwassenen ziet.

Kinderen in de leeftijd van 0-18 jaar kunnen bij ons terecht op het gebied van stem, spraak, taal en gehoor.

Binnen de praktijk is er een therapeute werkzaam die gespecialiseerd is in het behandelen van jonge kinderen die niet of nauwelijks spreken, zij maakt in de behandeling gebruik van het Hanen ouderprogramma® en de daarbij behorende hanenprincipes.

Daarnaast is de praktijk gespecialiseerd in verworven neurologische stoornissen. Volwassenen kunnen terecht voor stem-, spraak- en taalproblemen. Wij zijn aangesloten bij het Parkinsonnet en gespecialiseerd in het behandelen en begeleiden van mensen met de ziekte van Parkinson of parkinsonisme.

Voor al uw vragen of logopedische hulp kunt u bij de praktijk terecht.
Er wordt logopedie op maat gegeven. Voor elke hulpvraag wordt een passende behandeling gezocht. Naast de behandelingen in de praktijk bestaat de mogelijkheid tot aan-huis-behandeling, indien reizen naar de praktijk op medische gronden niet meer mogelijk is.

www.haarlemlogopedie.nlAltijd al iets voor je zelf willen beginnen? Huren zonder hoge investeringen, zonder wurg huurcontracten en hoge borgsommen!
Dan is huren van deze behandel-en praktijkruimte de oplossing!